INICI  EL CENTRE   INFORMACIÓ  GENERAL LES CLASSES PROJECTES BIBLIOTECA MENJADOR AMPA
            cursos anteriors c 2006/07 c 2007/08 c 2008/09 c 2009/10 c 2010/11  c 2011/12
  Inici > galeria imatges> curs2009/10

Índex  d'activitats  mostrades en la galeria 2009-2010:


 Activitats 9 d'Octubre, 2009:
 Treballs de Classe.  
Video resum  del 9 d'octubre
 
 Dijous 8 d'octubre: 
  • 11:30h  a 12:30h  Jocs tradicionals per a Infantil.
  •                                                                     15h  a 16h Jocs tradicionals per a Primària.
  •                                                                      16h a 16:30h. berenar per a tots amb orxata i fartons.    

Festa de la tardor.
El dia 13 de novembre els cursos de 1r i 2n de Primària vam celebrar la festa de la Tardor.
Després d'estudiar l'oratge de la tardor, perquè el dia es més curt; les fruites carnoses i seques; el que fan els animals; com està el camp i els arbres... vam fer una bona festa, mireu, mireu...
             


ACTIVITATS I CELEBRACIONS COL.LECTIVES.

   GALERIA D'IMATGES

BLOCS DEL CENTRE 
Escola oberta
Recursos, activitats i jocs educatius.

PROFESSORAT

MARES-PARES

ALUMNAT

ENLLAÇOS D'INTERÉS

Contacta amb nosaltres

Calendari , agenda activitats escolars.


Activitats Final de 1r trimestre curs 2009-2010
FESTA D'HIVERN, NADAL 2009
 
Una vegada fet el trasllat de mobles i materials a l'aulari prefabricat, el dia 22 de desembre hem celebrat la Festa d'Hivern. Per acomiadar el trimestre, l'any 2009, desitjar Bones Festes i saludar les vacances de Nadal i l'any 2010, hem fet un passeig pel nostre barri de Duanes de la Mar, hem deixat a la bustia la carta als Reis Mags o el Pare Noel,  hem visitat  les exposicions de betlems. En tornar al col.le,  l'AMPA ens ha oferit un esmorzar amb xocolate . Després hem anat al menjador, convertit en salà d'actes, i hem cantat  nadales.

                                                     
                                   Una  mostra  de les cançons de Nadal.
Xiquets i xiquetes de 1r cicle, amb el mestre de música.
                                                                               

  Comencen  les classes a l'aulari prefabricat. 
Vam acabar el 1r trimestre empaquetant i traslladant materials i mobles entre celebracions nadalenques.
Ara comencem el 2n trimestre desempaquetant, acabant el trasllat, organitzant-nos  i acostumant
-nos a l'aulari prefabricat, entre neu, pluja i onada de  fred.  A les classes s'està calentet, però al passadís corre l'aire gelat.
"Tot siga per a bé", com diuen el vells.

                 

La classe de 5e cuida el medi ambient (20-01-2010).
Dins de la campanya de formació mediambiental, que organitza l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius, els i les alumnes  de 5e han passat el matí estudiant el Parc Natural del Montgó en la zona del cap de Sant Antoni.


                                             


Celebració del Dia de la PAU
La setmana del 25 al 29 de gener vam treballar en el col.le "la  Pau", i la necessitat que té el món de viure en Pau.  Cada classe va fer diverses activitats, entre elles un colom que després vam penjar al passadís. Els alumnes de 4t van fer un mural molt bonic amb un abecedari de paraules de pau. A la classe de música tots els grups van aprendre una cançó de Pau.
Divendres a la vesprada vam eixir tots al pati a fer la festa de la Pau.  Els alumnes de 6e van llegir el manifest , els d'infantil van cantar una cançó i després en vam cantar una altra tots junts, dirigits i acompanyats a la guitarrra per Guillem, el mestre de música i al piano per Carmen, la mestra d'anglès. Van venir pares i mares a veure'ns. 

                                                                           
Carnestoltes
Enguany les disfresses de carnestoltes del col.le han sigut elaborades sota el lema "Conte Contat". Cada classe va triar un conte i va confeccionar els vestits per representar els personatges .

 Vam llegir els contes, els vam comentar. Vam dissenyar les  disfresses, comprar els materials necessaris, confeccionar-les...
Han sigut dues setmanes de faena, però ha pagat la pena. El divendres, 12 de febrer, vam fer el  passacarrer col.lectiu pels carrers del barri de Duanes. Aquest any acompanyats per la colla de dolçainers.
                     
Viatge a la neu
Els alumnes de 5e i 4t han viatjat al Pirineu, durant una agradable i "fresca" setmana han esquiat bona cosa,  i entre altres activitats, han jugat al futbet, el ping-pong, l'uno, i fins i tot s'han banyat a una piscina.


                     
 
 
Lidia Hu, alumna de 4t, guanya el 2n premi del Concurs de  cartells per a la Fira d'Artesania de Xàbia. El lliurament del premi ha sigut en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Xàbia
Més informació :      
   Xàbia al Dia          Las Provincias
                           

Activitats de final de Trimestre.
Per acomiadar el 2n  trimestre hem celebrat la Festa de  la Mona de Pasqua.  Hem anat a berenar la mona a la platja de la Grava, al Montanyar, al parc..., cada cicle a un lloc.
També hem tingut una rifa original: per classe hem rifat un ensiam i una escarola de l'hort escolar .  Ja veieu: hem acabat el trimestre entre mones i verdures.


(         (Més informació)Divendres 23 d'abril, Dia Internacional del Llibre, vam acabar la Setmana Cultural dedicada al Primer Centenari de Miguel Hernández. Vam fer un recital de poemes, i l'AMPA va regalar un llibre a cada xiquet i xiqueta.

 

                                                                                                                                                        Marxa  Ciclista a l'Arenal: El dia 29 d'abril, com a colofó a la campanya d'Educació Viària ens en vam anar de Marxa a l'Arenal, la majoria amb bici i alguns a peu. Com altres anys ens va acompanyar la Policia Local i la Creu Roja.

L'AMPA DEL CEIP PORT DE XÀBIA A LA 25 TROBADA

Pares i mares de l'AMPA han acudit com altres anys a la Trobada d'Escoles Valencianes, que enguany era a Calp i celebrava la 25 edició. Han treballat de valent per a poder representar el col.le. El taller que han muntat ha sigut de bossetes de baieta. Una manualitat fàcil de fer, guapeta, pràctia i barata que va tenir moly d'èxit. Gràcies papàs i mamàs.  FESTIVAL DE FI DE CURS.                     

El 18 juny va ser l'últim dia de curs i per a acomiadar-nos vam fer diferents activitats. El curs de 5e se'n va anar d'excursió a la Plana a banyar-se i menjar paella. Els altres  cursos de Primària i tots els d'Infantil van fer al pati els lliuraments d'Orles a Infantil 5 anys i als alumnes de 6e, per finalitzar Etapa. També vam lliurar un diploma a l' Ampa en reconeixement a la tasca en favor a l'animació lectora, i el claustre de professors va rebre un altre diploma dels IV Premis d'Experiències per al Foment de la lectura de l'Ajuntament d'Alzira i la Fundació Bromera. Els de 6e se'n van al IES. ADÉU.                           
                                                                         
                                                                             


             Mapa Web      Tornar a inici   Administració web      
       C.E.I.P. PORT DE XÀBIA    
    C. Joan Fuster nº1        03730-Xàbia 

      Tf: 965791268, FAX. 965796043
 
       03009853@edu.gva.es  
 Fet amb        CopyrightHosting © P.G.- ceip "Port de Xàbia" 2009