INICI  EL CENTRE   INFORMACIÓ  GENERAL LES CLASSES PROJECTES BIBLIOTECA MENJADOR AMPA
            cursos anteriors c 2006/07 c 2007/08 c 2008/09 c 2009/10 c 2010/11  c 2011/12
  Inici > galeria imatges> curs2010/11

Índex  d'activitats  
Estrenem col.le reformat. Després de 25 anys de reclamar  l'escala d'emergència,  finalment, ens l'han construïda, enguany batrem recors fent el simulacre d'evacuació. Aprofitant la reforma han fet una ampliació i li han donat una bona passada de pintura. Ara, malgrat els 32 anys que porta obert el centre del "Port de Xàbia" sembla estrenat de fa quatre dies ( qui diu quatre dies en diu 1001). Asseos remodelats, menjador ampliat, cuina nova, despatxos, eixida d'emergència, s'ha quedat guapet.  No ens han renovat la calefacció, però clar, la crisi s'havia de notar. Una altra vegada serà.
Els de 1r cicle estaran en la planta baixa, 2n i 3r cicle en la primera planta. Infantil  en els seus edificis específics.

Enguany, després dels treballs sobre la història dels valencians, hem celebrat la Festa del 9 d'octubre. Pel matí hem tinigut  una Trobada al col.legi Graüll  amb tots els xiquets i xiquetes de les escoles de Xàbia.
A la vesprada hem berenat orxata i fartons.
 

ACTIVITATS I CELEBRACIONS COL.LECTIVES.

   GALERIA D'IMATGES

BLOCS DEL CENTRE 
Escola oberta
Recursos, activitats i jocs educatius.

PROFESSORAT

MARES-PARES

ALUMNAT

ENLLAÇOS D'INTERÉS

Contacta amb nosaltres

Calendari , agenda activitats escolars.

 Divendres, dia 5 de novembre, les classes de 1r i 2n de Primària  vam fer la festa de la tardor, amb un berenar de fruites, així estem ben preparats i vitaminats per a estudiar millor la tardor .


                       


Dijous 16 de desembre, vam començar les activitats de final del 1r trimestre al col.le amb la 1ra Jornada Esportiva.
La jornada, organitzada pel mestre d'Educació Física i en la que hem participat mestres i alumnes des de 1r fins a 6e, ha tingut lloc al Palau Municipal d'Esports i ha sigut tot un èxit. Hem fet exercici, hem jugat, hem aprés jocs, ens ho hem passat d'allò més bé i hem preparat el cos per a estar disposat a plantar cara als dinars i sopars de les Festes de Nadal i Cap d'Any.
Les activitats s'han realitzat pel matí, de 9 a 12:30, en dues sessions. Durant la primera sessió , fins les 11h., s'han practicat 14 jocs diferents, 7 dedicats a 1r, 2n i 3r nivell (birles, corda, carrera de sacs, xapes, cursa amb cullereta...)  i 7 destinats a 4t, 5ei 6e (  rocódrom, circuit, mocadoret, mini tenis....). El Palau, tot per a nosaltres, estava dividit en 14 zones, una per joc. Un mestre o mestra estavem al cap de cada joc i els alumnes, repartits en grups de 7, anaven passant per cada zona, canviant de joc cada 10 minuts. Després de l'esplai per a esmorzar i reprendre forces, s’han realitzat curses adaptades a l’edat dels participants, 6 curses, 1 per curs d’Educació Primària. El premi ha sigut un baló per nivell, que ha recollit el guanyador de la seua cursa. Un èxit també pel que fa a aprendre a compartir victòria.

                                           

Al mes de desembre tenim les avaluacions del 1r trimestre, però també dediquem temps a activitats diverses moltes d'elles de cara a la celebració de Nadal.
Activitat col.lectiva del Dia de  la Pau 2011.
Excursió a Dénia de 3r i 4t curs.
Carnestoltes 2011

GRAN FESTIVAL DE FINAL DE CURS 2010,2011, AMB LA PARTICIPACIÓ DE TOTS ELS I LES  ALUMNES I MESTRES DEL CENTRE.
COM SEMPRE MOLTA FAENA, MOLTS DIES D'ASSAIG I CALFAR-SE EL CAP, ESGARRAPAR-SE LA GOLA I ACABAR RENDITS, PERÒ PAGA LA PENA, VAJA QUE SÍ!

   El teatre de 2n curs en homenatge a Enric Valor amb motiu del centenari  del seu naixement.
Una adaptació de la rondalla " Comencilda, Secundina i Acabilda"


               
             Mapa Web      Tornar a inici   Administració web      
       C.E.I.P. PORT DE XÀBIA    
    C. Joan Fuster nº1        03730-Xàbia 

      Tf: 965791268, FAX. 965796043
 
       03009853@edu.gva.es  
 Fet amb        CopyrightHosting © P.G.- ceip "Port de Xàbia" 2009